Personoplysninger allergiguiden.dk
Personoplysninger

Politik for personoplysninger

Meda AS (”Meda”) kan via denne hjemmeside, www.allergiguiden.dk (”hjemmesiden”), indsamle person oplysninger om brugeren. Meda har udfærdiget denne politik for personoplysninger for at give brugeren et tydeligt billede af, hvordan Meda behandler personoplysninger, som indsamles via hjemmesiden.

Politik for personoplysninger forklarer under hvilke omstændigheder Meda indsamler personoplysninger, og hvad de bruges til. I øvrigt gælder Medas Ansvarsforhold for anvendelse af hjemmesiden.

Ved at bruge hjemmesiden og/eller registrere sig som bruger, samtykker brugeren i at Meda registrerer og anvender personoplysningerne, som angivet i denne politik for personoplysninger.

Persondataloven
Formålet med persondataloven er at beskytte personer mod, at deres personlige integritet krænkes gennem registrering af personoplysninger. Med personoplysninger forstås al information, som direkte eller indirekte kan føre til en fysisk person.

I henhold til persondataloven kan brugeren ved henvendelse til Meda få oplyst, hvad der er registreret om brugeren. Brugeren har også ret til at få berigtiget, slettet  eller blokeret eventuelle urigtige eller vildledende oplysninger.

Medas håndtering af personoplysninger
E-mail, som sendes til Meda via hjemmesiden, kan indeholde personoplysninger, som hører under Datatilsynets regler. Når brugeren sender oplysninger til Meda via e-mail, samtykker brugeren i at Meda registrerer eventuelle personoplysninger. 

Personoplysningerne registreres udelukkende for at kunne svare på ønsket information og bestilling af materiale. Personoplysninger, som Meda registrerer, er brugerens e-mail adresse, navn og arbejdssted. Hvis brugeren giver andre personlige oplysninger, såsom oplysninger om helbred og sygdom til Meda, vil Meda betragte det som samtykke til, at Meda registrerer de nævnte oplysninger.

Brugerens personoplysninger vil udelukkende blive anvendt af Meda og kommer ikke til at bruges til markedsføring eller videregives til tredje part. Brugeren kan når som helst ved at kontakte Meda tilbagekalde sit samtykke til registrering af personoplysninger. Dermed sletter Meda brugerens personoplysninger. Det kan medføre at brugeren ikke kan få adgang til den ønskede information.

viatris_logo

Du forlader Allergiguiden.dk

Ved at klikke på "Fortsæt" nedenfor, forlader du dette Viatris-tilknyttede websted for at komme frem på et tredjepartswebsted, der udelukkende er ansvarligt for dets indhold.