Behandling af skimmelsvampeallergi
Behandling

Behandling af svampeallergi

Til behandling af skimmelsvampeallergi anvendes høfebermedicin f.eks. næsespray med antihistamin

Hvis du er allergisk over for skimmelsvampe, kan det være nødvendigt med høfebermedicin for at lindre dine symptomer. Behandlingen afhænger af, om dine symptomer optræder i øjne/næse eller lungerne. Tal med din læge om, hvad der er den bedste løsning for dig. 

Næsespray og øjendråber

Den hurtigste virkning på dine symptomer opnås ved lokal behandling som næsespray og øjendråber med antihistaminer. De virker normalt indenfor en ½ time. Der findes flere forskellige, som kan købes i håndkøb. Andre produkter er på recept. 

Tabletter

Der går normalt mellem en ½ - 1 time, før du mærker en virkning på symptomerne. Her holder virkningen mellem 8 - 24 timer – afhængig af hvilket produkt du bruger. Der findes flere forskellige, som kan købes i håndkøb. Andre produkter er på recept.

Er din behandling optimal?

Allergiguiden har udviklet en test i samarbejde med professor Ronald Dahl fra Allergicenteret på Odense Universitetshospital, hvor du kan se, om dine symptomer bliver behandlet optimalt. Tag testen.  

Du forlader Allergiguiden.dk

Ved at klikke på "Fortsæt" nedenfor, forlader du dette Mylan-tilknyttede websted for at komme frem på et tredjepartswebsted, der udelukkende er ansvarligt for dets indhold.