Allergodil allergiguiden.dk
Allergodil

Undgå røde øjne og løbende næse

Med Allergodil Næsespray (azelastin) og Allergodil Øjendråber (azelastin) kan du være på farten uden at tænke på om næsen løber og øjnene klør - både i pollensæsonen, og hvis du er allergisk over for f.eks. pelsdyr, husstøvmider eller svampe

Med Allergodil Næsespray (azelastin) og Allergodil Øjendråber (azelastin) kan du være på farten uden at tænke på om næsen løber og øjnene klør - både i pollensæsonen, og hvis du er allergisk over for f.eks. kæledyr, husstøvmider eller skimmelsvampe.  

Få tilskud til Allergodil - gå til lægen

Vær opmærksom på, at du som allergiker kan få tilskud til Allergodil, hvis du får en recept hos din læge. Hvis du har mistanke til, at du har fået allergi, så tag til lægen for at få af- eller bekræftet din mistanke.

Hvis du har allergi, så husk også at tage til lægen en gang imellem, da dine behandlingsbehov kan ændre sig. Derudover kan der være kommet ny medicin, siden sidst du har hos lægen med din allergi.

Allergodil er et ikke-sløvende antihistamin, der lindre høfeber symptomer i øjne og næse

Køb Allergodil®

Allergodil kan købes i Matas, i Coop og på apoteket. Allergodil kan også købes online.

Køb Allergodil

viatris_logo

Du forlader Allergiguiden.dk

Ved at klikke på "Fortsæt" nedenfor, forlader du dette Viatris-tilknyttede websted for at komme frem på et tredjepartswebsted, der udelukkende er ansvarligt for dets indhold.